Alle

TRAININGEN

Alle

TRAININGEN

Start Direct

4-delige videoserie over investeren in Crypto

Start Direct

Masterclass ‘Mindsetshifts voor een 6 and 7 figure business’

Start Direct

Wat ik eet in een week – Weightloss Mastery Bonus

Klanten

OVER KIM

Klanten

OVER KIM

Kim stelt precies de juiste vragen en zet je echt aan tot actie. Daarnaast is haar enthousiasme zo onwijs aanstekelijk, automatisch heb je dan gewoon al zin om aan de slag te gaan. Doortastendheid en enthousiasme, de perfecte combi als je het mij vraagt.

Kristy
Kristy Verboom

Right! Food

Er is een verschil tussen een coach die je begeleidt en ondersteunt, en een coach die je daarnaast ontzettend motiveert en uplift, je hélemaal doorheeft en er álles aan doet om jou te laten groeien en je dromen te verwezenlijken. Kim hoort absoluut in die laatste categorie.

Noortje
Noortje Timmermans

DoorNoortje Personal Assistent

Coaching volgen bij Kim is precies wat ik nodig had! Ik heb de laatste 3 maanden meer klanten geholpen dan het hele jaar ervoor, er zijn mooie samenwerkingen ontstaan met andere disciplines, ik zit lekkerder in m’n vel dan ik in jaren heb gezeten en het allermooiste: dit is nog maar het begin!!!

Liset
Liset Prinsen

Studio Vital

Ik heb alle sales- en marketingstrategieën volgens het ‘boekje’ geprobeerd en het werkte gewoon niet voor mij! Toen ik met Kim ging werken ben ik het compleet anders aan gaan pakken en ben ik de Law of Attraction toe gaan passen in mijn business. En het werkt allemaal! Het is echt té bizar.

Milou_Smit
Milou Smit

Milousmit.nl

YOU CAN BE, DO OR HAVE ANYTHING THAT YOU DESIRE!

Ik heb super veel zin om samen met jou aan de slag te gaan! Are you ready om je leven én business te gaan transformeren?